NAŠE USLUGE

LASER D.O.O. pruža usluge tiska i dotiska na sav prodajni asortiman reklamnog materijala. Kvalitetu otiska garantiramo dugogodišnjim iskustvom, koje proizlazi iz fleksibilnosti u odabiru najboljeg partnera ovisno o potrebama za količinama i tehnikom tiska.

Zadovoljstvo nam je ponuditi Vam usluge tiska sljedećim tehnikama:

  •  Tisak na tekstil

U skladu sa našom širokom ponudom tekstilnih proizvoda, nudimo i usluge digitalnog tiska na sve vrste tekstila, od jednostavnih natpisa do full color fotografija.


Trenutno radimo sa dvije vrste digitalnog tiska na tekstil, termo tisak sa specijalnim folijama (videoflex i flock), koji je prikladan za sve vrste i boje podloge, i sublimaciju, tisak na umjetni tekstil (dresovi, zastave...).

  • Digitalni color tisak na papir

papir_1.jpg

Također nudimo vrhunski digitalni tisak u boji na sve vrste papira sve do A3++ formata.


Iz ponude izdvajamo: letak A6, letak A5, letak A4, letak American, letak Deplijan, plakat A3++, poster A3, pozivnice, zahvalnice, diplome, vizitke, cjenike, jelovnike, etikete, ulaznice itd.

  • UV tisak

uv_print.jpg

UV tisak je reprodukcija digitalnih slika inkjet (tintnim) printanjem, tintom od akrilnih monomera, koja se onda suši izlaganjem snažnoj ultravioletnoj svjetlosti (polimerizira).


Ovaj proces omogućuje printanje na različitim vrstama materijala kao što su drvo, metal, tekstil, keramika, staklo itd. Ovo je najmodernija (pod)vrsta inkjet tiska, razlikuje se od drugih vrsta zbog dugotrajnijeg otiska, jer je boja zapečena na materijalu.

Sušenje je izrazito brzo (0,2s) zbog UV lampi čija valna duljina odgovara fotoreceptorima u tinti, a tinta ne ulazi u materijal pa je konzistentnost boje puno bolja od drugih tehnika tiska.

Također je moguće printati na podloge koje variraju u debljini od lista papira do nekoliko inča.


Izdvajamo: UV tisak na upaljače, olovke, privjeske...

  • Sublimacijski tisak

sublimacija2.jpg

Sublimacijski tisak je digitalna tehnolgija full color printa skoro fotografske kvalitete na poliester i substrate obloženim polimerom.


Proces digitalne sublimacije koristi znanost o sublimaciji, u kojemu se toplina i pritisak primjenjuje na čvrstu tvar te je pretvaraju u plinovito stanje kroz endotermičku reakciju bez prolaska kroz tečnu fazu. Obično se koristi za dekoriranje odjeće, znakova i natpisa, kao i stvari kao što su šalice, pepeljare, maske za mobitele, podloške za miševe i ostale predmete sa pogodnim površinama za sublimacijski tisak.


Kod sublimacijskog printanja, posebne sublimacijske boje se nanose na listove papira koji se nakon toga zajedno sa predmetom na koji se preslikavaju stavljaju pod termo presu.
Nudimo usluge sublimacijskog tiska kao i različite gotove promotivne proizvode i personalizirane poklone.

Iz proizvoda izdvajamo šalice, pepeljare, foto ploče od različitih materijala, satove, kišobrane, platnene vrećice, PVC/USB kartice i akreditacije, puzzle, magnete, podloge za miševe, majice kao i razne vrste odjeće, tekstila itd...

  • Lasersko graviranje

Lasersko graviranje je postupak urezivanja sadržaja, teksta i/ili grafike laserskom zrakom na za to prikladnu podlogu.

Proces graviranja se odvija u stroju za lasersku gravuru, popularnije zvanim "laser".

Velika je prednost lasera što se graviranje odvija upotrebom laserske zrake, bez neposrednog kontakta s podlogom na koju se gravira. To omogućuje vrhunsku preciznost, veliku razlučivost graviranog sadržaja te veliku brzinu izrade. Lasersko graviranje je moguće na širokom spektru materijala poput gume, drveta, kože, stakla, tvrde spužve, pleksiglasa itd.

Iz naše usluge laserskog graviranja izdvajamo: graviranje pečata svih vrsta i dimenzija, graviranje na olovke (metalne i plastične), metalne upaljače, razne vrste pločica za natpise, graviranje na raznu galanteriju, poklon kutije, vinske setove...