Nova web stranica!
Nova web stranica!

Poštovani kupci,

sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da smo napravili novu web stranicu! 

Novim dizajnom potrudili smo se olakšati Vam put do željenog proizvoda. Osim novog dizajna tu je i novi koncept pretraživanja kao i sistem registracije za web shop.

Glavni izbornik je sada podijeljen na: NASLOVNICU, INFO, SUBLIMACIJU, STEDMAN, VIŠE PROIZVODA i KONTAKT, pa tako, zanimaju li vas proizvodi za sublimaciju ili printeri i termo prese, potražit ćete ih u kartici SUBLIMACIJA. Ako Vas zanima tekstil otvorit ćete karticu STEDMAN, u kartici VIŠE PROIZVODA možete pronaći uređaje i alate, reklame i panele, privjeske i mnoštvo ostalog prodajnog asortimana iz naše ponude. Pod karticom KONTAKT imate upute na koje e-mail adrese možete slati pripreme, upite, ponude i narudžbe.

NOVINA kod ove web stranice je REGISTRACIJA i ONLINE NARUČIVANJE

Molimo sve naše kupce da se registrirate kako bi što prije imali mogućnost pregleda svih cijena, preuzimanja kataloga i online naručivanja.

U gornjem lijevom kutu stranice odaberete opciju MOJ RAČUN te iz padajućeg izbornika izaberete PRIJAVASljedeći korak je da unesete svoju e-mail adresu i potvrdite je za nastavak, u kojem se otvara novi obrazac za unos svih potrebnih podataka za registraciju. Molimo Vas da prilikom registracije unesete točne podatke budući da isti služe za slanje i dostavu robe. Nakon sto pošaljete zahtjev za registraciju, netko od naših djelatnika će ga pregledati i aktivirati vaš korisnički račun.

 Napomena: Predzadnja stavka pri registraciji - "unesite naziv adrese za buduću referencu" - odnosi se na naziv Vaše prve adrese, u slučaju ako kasnije budete dodavali još adresa.

Naručivanje - omogućuje registriranim korisnicima online narudžbe. Na samom dnu web stranice možete kliknuti na link UVJETI KORIŠTENJA  i pod pod stavkom NARUČIVANJE imate korisne upute za izvršenje narudžbe, pa bi ih bilo poželjno pročitati.

U gornjem desnom kutu imate mogućnost direktnog pretraživanja ključnom riječi ili samom šifrom ako već poznajete našu ponudu, te će vas tražilica odvesti do željenog proizvoda.

Posebno nam je drago naglasiti da u kartici STEDMAN od sada imate uvid u sve naše modele majica u kojima imate sadržane sve osnovne informacije od veličine do boje.

Ako vas zanima samo jedan određeni proizvod, ili vam je potrebna pomoć prilikom registracije, imate mogućnosti direktno poslati upit na chat - donji desni kut stranice, a naši uposlenici će vam u najkraćem roku odgovoriti. 

Na naslovnici smo za Vas priredili posebno izdvojene artikle iz ponude, gdje možete pratiti naše najaktualnije i najprodavanije artikle. 

Još jedna od novosti jesu mjesečne akcije na određene artikle koje će biti jasno naglašene na naslovnici. 

Za sve dodatne informacije, pomoć ili savjet možete se obratiti na već poznate kontakte, s radošću očekivamo vaše kritike i pohvale.